Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/html.suanity.com/wp-content/themes/skyetheme/framework/modules/title/title-functions.php on line 448

Suanity signa un acord de col·laboració amb l’asseguradora Atlàntida

Suanity signa un acord de col·laboració amb l’asseguradora Atlàntida

Foto: Dr. Carles Rabassa, Director mèdic d’Atlàntida i Luis Tirado, Gerent de Suanity

Suanity serà partner de la companyia en serveis de cures pal·liatives domiciliàries, amb un dispositiu permanent que oferirà als seus assegurats atenció telefònica  i presencial les 24 hores els 365 dies de l’any, atès íntegrament per professionals sanitaris amb formació i experiència  en cures pal·liatives.

Atlàntida es pionera en salut, des de 1927 s’han orientat a l’atenció professional i de qualitat, una companyia de proximitat, que vol als seus assegurats, que cuida mitjançant un tracte personal, mitjançant els últims avançaments tecnològics i professionals més qualificats.

La tradició centenària fa d’Atlántida una asseguradora única, molt humana i propera, amb el tracte personal que la caracteritza. De manera que la confiança que diàriament dipositen en Atlántida milers de persones és fruit d’una llarga experiència i dedicació. Una visió i filosofia molt alineada als valors de Suanity.

Sorry, the comment form is closed at this time.