Suanity signa un acord de col·laboració amb l’asseguradora Atlàntida

Aseguradora Atlàntida

Suanity signa un acord de col·laboració amb l’asseguradora Atlàntida

Foto: Dr. Carles Rabassa, Director mèdic d’Atlàntida i Luis Tirado, Gerent de Suanity

Suanity serà partner de la companyia en serveis de cures pal·liatives domiciliàries, amb un dispositiu permanent que oferirà als seus assegurats atenció telefònica  i presencial les 24 hores els 365 dies de l’any, atès íntegrament per professionals sanitaris amb formació i experiència  en cures pal·liatives.

Atlàntida es pionera en salut, des de 1927 s’han orientat a l’atenció professional i de qualitat, una companyia de proximitat, que vol als seus assegurats, que cuida mitjançant un tracte personal, mitjançant els últims avançaments tecnològics i professionals més qualificats.

La tradició centenària fa d’Atlántida una asseguradora única, molt humana i propera, amb el tracte personal que la caracteritza. De manera que la confiança que diàriament dipositen en Atlántida milers de persones és fruit d’una llarga experiència i dedicació. Una visió i filosofia molt alineada als valors de Suanity.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies