Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/html.suanity.com/wp-content/themes/skyetheme/framework/modules/title/title-functions.php on line 448

Coneix els avantatges de l’atenció a domicili sanitaria

Coneix els avantatges de l’atenció a domicili sanitaria

L’atenció medicosanitària a domicili no només aporta assistència sinó que millora la qualitat de vida i el benestar de les persones que atenem al seu entorn. Suanity compta amb un equip sanitari interdisciplinari, que acompanya en tot el procés al pacient i la família, prestant una atenció centrada a la persona i a les seves necessitats. Tot això i sumant tecnologia, incrementa la seguretat del pacient a casa seva.

Quins són els avantatges principals de l’assistència a domicili sanitària?

  1. Permanència en el domicili i el seu entorn: La finalitat de Suanity és mantenir la persona que atenem el màxim de temps en el seu entorn i en la seva pròpia llar. A través dels nostres serveis, el pacient i la família poden beneficiar de la reducció d’ingressos hospitalaris per descompensacions lleus o qualsevol altre símptoma que pugui tractar-se de forma òptima en el domicili.

  2. Atenció centrada a la persona: Més enllà de la salut, creiem que ajudar a gestionar la salut no només depèn d’una qüestió estrictament física o biològica, també tenim en compte els aspectes psicològics, emocionals, socials i transcendentals. Per tant, per ajudar les persones en la gestió de la seva salut, ens cal atendre, cuidar i donar suport a la persona i la seva família en totes aquelles qüestions que puguin tenir una afectació directa o indirecta en la seva salut. Oferim una atenció al domicili personalitzada a les necessitats de la persona. Acompanyem, cuidem i atenem amb tot el nostre equip interdisciplinari de manera propera. Potenciant la pròpia autonomia de la persona i respectant la seva intimitat.

  3. A casa o a la residència: A diferència del model residencial, Suanity ofereix un servei sanitari personalitzat i de proximitat al pacient amb una relació directa entre la persona i la seva família amb els professionals sanitaris. També, l’atenció a domicili manté la interacció social de la persona en el seu domicili i amb el seu entorn.
    Aquests avantatges que hem presentat, donen com a resultat que les persones que millorin la seva qualitat de vida i el seu dret a viure dignament i sempre, des del nostre acompanyament com a empresa especialitzada en l’atenció sanitària a domicili, com és Suanity.

Sorry, the comment form is closed at this time.