Coneix els avantatges de l’atenció a domicili sanitaria

Asistencia-domicilio

Coneix els avantatges de l’atenció a domicili sanitaria

L’atenció medicosanitària a domicili no només aporta assistència sinó que millora la qualitat de vida i el benestar de les persones que atenem al seu entorn. Suanity compta amb un equip sanitari interdisciplinari, que acompanya en tot el procés al pacient i la família, prestant una atenció centrada a la persona i a les seves necessitats. Tot això i sumant tecnologia, incrementa la seguretat del pacient a casa seva.

Quins són els avantatges principals de l’assistència a domicili sanitària?

  1. Permanència en el domicili i el seu entorn: La finalitat de Suanity és mantenir la persona que atenem el màxim de temps en el seu entorn i en la seva pròpia llar. A través dels nostres serveis, el pacient i la família poden beneficiar de la reducció d’ingressos hospitalaris per descompensacions lleus o qualsevol altre símptoma que pugui tractar-se de forma òptima en el domicili.

  2. Atenció centrada a la persona: Més enllà de la salut, creiem que ajudar a gestionar la salut no només depèn d’una qüestió estrictament física o biològica, també tenim en compte els aspectes psicològics, emocionals, socials i transcendentals. Per tant, per ajudar les persones en la gestió de la seva salut, ens cal atendre, cuidar i donar suport a la persona i la seva família en totes aquelles qüestions que puguin tenir una afectació directa o indirecta en la seva salut. Oferim una atenció al domicili personalitzada a les necessitats de la persona. Acompanyem, cuidem i atenem amb tot el nostre equip interdisciplinari de manera propera. Potenciant la pròpia autonomia de la persona i respectant la seva intimitat.

  3. A casa o a la residència: A diferència del model residencial, Suanity ofereix un servei sanitari personalitzat i de proximitat al pacient amb una relació directa entre la persona i la seva família amb els professionals sanitaris. També, l’atenció a domicili manté la interacció social de la persona en el seu domicili i amb el seu entorn.
    Aquests avantatges que hem presentat, donen com a resultat que les persones que millorin la seva qualitat de vida i el seu dret a viure dignament i sempre, des del nostre acompanyament com a empresa especialitzada en l’atenció sanitària a domicili, com és Suanity.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies