Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/html.suanity.com/wp-content/themes/skyetheme/framework/modules/title/title-functions.php on line 448

Dia Nacional del Nen amb Càncer

Dia Nacional del Nen amb Càncer

El càncer constitueix la causa de major mortalitat en els nens i nenes entre els 5 i 14 anys i la segona causa entre els de 15 a 24 anys (després dels accidents.)

Aquesta malaltia en moltes ocasions pot acabar amb la nostra vida, el que resulta encara més dur si el que la pateix és un nen.

Per això el Dia Nacional del Nen amb Càncer vol conscienciar a la societat d’aquesta malaltia, i recordar l’important progrés que s’ha produït en els últims anys en el tractament del càncer i com a conseqüència, la millora dels resultats: que el càncer infantil (en menors de 15 anys) és curable gairebé en un 75%.

No obstant això, no podem deixar de recordar que al nostre país, aproximadament 1.000 nens reben cada any un diagnòstic de càncer, un gran impacte per al nen i per a la seva familia.

El càncer infantil no és una sola malaltia. El càncer sol estar constituït per un conjunt de tumors diferents que tenen diferent tractament i diferent pronòstic i poden afectar qualsevol òrgan o teixit.

L’única cosa que tots els càncers infantils tenen en comú és que afecten la qualitat de vida de les famílies i de cada nen que el pateix.

És impossible prevenir el càncer en els nens, però és possible millorar els tractaments i el pas per tot el procés (suport emocional, control del dolor, tractament dels efectes secundaris de la quimioteràpia i la radioteràpia, orientació, assessorament …).

En Suanity comptem amb serveis d’atenció perquè els nens amb càncer i els seus familiars puguin minimitzar les alteracions emocionals, ajudar els pares a controlar l’estrès associat al diagnòstic i al començament del tractament, instruir-perquè puguin donar suport als seus fills durant la malaltia, ajudar els nens a entendre la malaltia, preparar-los per afrontar el tractament i evitar al màxim la interrupció de l’adequat desenvolupament del nen malalt.

Els nostres serveis ofereixen atenció integral i estan desenvolupats pel nostre equip multidisciplinari i equip mèdic que, a part d’atendre al nostre centre, estan especialitzats en atendre a domicili, de manera que el nen es pugui sentir més còmode.

Sorry, the comment form is closed at this time.