Nous serveis de salut per a professionals

Diseño sin título (1)

Nous serveis de salut per a professionals

Amb l’objectiu d’oferir una major cobertura a les persones que atenem, Suanity, amplia el seu catàleg de serveis a professionals de la salut, hospitals, companyies asseguradores de la salut i decessos.

En Suanity acompanyem, tenim cura i atenem a les persones en diverses situacions a què ens hem d’enfrontar al llarg de la vida. Oferim serveis d’atenció a la salut orientats a que la persona pugui romandre al seu domicili i entorn. Per això comptem amb un equip de professionals i el suport d’eines tecnològiques especialment dissenyades per a cobrir aquestes necessitats.

A través dels nostres serveis donem cobertura a diferents col·lectius:

Nous serveis de salut per a professionals

Sent fidels als nostres valors, hem ampliat la nostra cartera de serveis especialitzats per a professionals i corporacions:

Suanity ofereix un programa de col·laboració que permet als professionals de la salut derivar als seus pacients de Barcelona i àrea metropolitana perquè es puguin beneficiar dels nostres serveis.

El programa de col·laboració està orientat a tot tipus de personal sanitari que tracti directament a persones amb malalties cròniques, oncològiques o amb necessitats de cures pal·liatives.

Hem dissenyat un conjunt de plans de salut orientats a cobrir les necessitats específiques de les companyies asseguradores de la salut i decessos. A través dels mateixos, proposem un itinerari ampli amb diferents nivells d’intensitat, segons els reptes de la companyia.

La nostra oferta s’adapta a les necessitats de les persones i al seu moment vital aportant, tant a la persona atesa com al seu entorn familiar, una solució diferencial de valor complementària a l’atenció i tractaments habituals.

A través dels nostres plans de salut oferim un servei adaptat a les necessitats de les persones i al seu moment vital, tot això, garantint la màxima qualitat de vida a nivell integral, en tractar tots els àmbits de la persona (físic, psicològic, social i espiritual).

El nostre servei per a hospitals engloba des de suport i seguiment a persones amb malalties oncològiques, cròniques, l’atenció intensiva a domicili per a persones amb necessitat de cures pal·liatives fins hospitalització a domicili.

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies