Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/html.suanity.com/wp-content/themes/skyetheme/framework/modules/title/title-functions.php on line 448

El Dr. Trallero, ponent en la Jornada inaugural de l’Expert en Qualitat Assistencial Centrada en les Persones

El Dr. Trallero, ponent en la Jornada inaugural de l’Expert en Qualitat Assistencial Centrada en les Persones

El pròxim dia 7 de març 2017 tindrá lloc la Jornada Inaugural de l’Expert en Qualitat Assistencial Centrada en les Persones, esdeveniment que comptarà amb la presencia del Dr. Joan Carles Trallero, president de la Fundació Paliaclinic y director mèdic de Suanity.

El Dr. Trallero, pioner en l’àmbit privat de les cures paliatives i en l’atenció al pacient en la fase final de vida, realitzarà una ponencia de 45 minuts a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona que porta per nom “La bona comunicació en el procès assitencial: un luxe o una necessitat?”.

Durant la ponencia, el Dr. Trallero parlarà sobre els conceptes bàsics en comunicació, les conseqüències de la mala comunicació, la vocación, la relación d’ajuda, la qualitat assistèncial i el per què la comunicació és un element indispensable en el procès assitencial. A més, complementarà la conferència amb claus sobre la formació i la necessitat d’aprendre.

Ponència: “Labona comunicació en el procès assitencial: un luxe o una necessitat?”

Ponent: Dr. Joan Carles Trallero

Data: 7 de març de 2017

Hora: de 10:00 a 11:00 h

Lloc: Aula Magna de la Universitat de Barcelona. Hospital Clínic.

Els assistents que no vulguin perdre’s res sobre la ponencia poden confirmar assistència a l’esdeveniment de Facebook creat especialment per l’ocasió.

Sorry, the comment form is closed at this time.