Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/html.suanity.com/wp-content/themes/skyetheme/framework/modules/title/title-functions.php on line 448

El Càncer, una de las malalties més buscades a Google el 2016

El Càncer, una de las malalties més buscades a Google el 2016

Google Adwords y Google Trends han elaborat la llista amb les malaties més buscades a la xarxa

Cada vegada són més els internautes que utilitzen Internet per recopilar informació i resoldre dubtes sobre salut. Conèixer els interessos de la població pot donar pistes als professionals mèdics. D’aquesta manera, els metges poden ajudar a la prevenció i l’orentació dels pacients. Així, a partir de les dades proporcionades per Google Adwords i Google Trends s’ha pogut elaborar una llista amb les 10 malalties més buscades a Google el 2016, amb el cáncer en novena posició.

En concret, el cáncer va tenir una mitja de 823.000 recerques al mes. Al igual que l’any 2015, els tipus més buscats van ser el de mama, pulmó i colon. Octubre destaca com el mes de l’any amb més recerques.

A Suanity, som conscients que el cáncer és una malaltia que preocupa molt a la població. És per això que oferim serveis d’acompanyament a la persona malalta al llarg de la seva vida, adapant i personalitzant els seveis en funció de la seva etapa vital i de les seves necessitats, així com les dels familiars.

Sorry, the comment form is closed at this time.